Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

  • 3.png
  • 4.png
  • slide-940x270-1a.jpg
  • slide.png
  • slide1.png

Az idei apák napján kényeztesse édesapját valami olyasmivel, amitől biztosan remekül fogja érezni magát! Egy kényeztető wellness-nap Bocskai Gyógyfürdő ajándékutalvány formájában tökéletesen kifejezi köszönetét azért az áldozatos és kemény munkáért, amit az édesapák nap mint nap megtesznek a családfenntartásért! 

A gyógyfürdő ajándékkártyával édesapja nemcsak igazi élményt kap, de hozzájárul vele az egészségéhez, testi és a lelki feltöltődéséhez is. Miért is kiváló választás apák napjára, és hogyan segíti a fizikai és mentális egészséget? 

Fizikai egészség támogatása

Az úszás kiváló aerobik tevékenység, amely erősíti az izmokat, javítja a keringést és támogatja az általános fizikai állapotot. Úszás közben a víz felhajtóereje támogatja a testet, így az ízületek terhelése minimális. Emellett a fizikai erőnlétet segíti 25 féle Cardio és erőnléti géppel felszerelt konditermünk is, ahol  minden adott az izomtónus növeléséhez és az erőnlét javításához.

Mentális egészség elősegítése

Lazító gyógyvíz - A Bocskai Gyógyfürdő vize pozitív hatással van az elmére és a testre egyaránt. A gyógyvízben található ásványi anyagok és nyomelemek fokozzák a vérkeringést, ellazítják az izmokat és csökkentik a stresszt. Édesapja a önfeledten élvezheti élményelemekkel ellátott termálmedencéink nyugtató hatását, miközben a mindennapi stressz és feszültség elillan. Ezáltal szellemileg is felfrissül és feltöltődik, ami hozzájárul a mentális egészségéhez.

Relaxáló szauna és zöld környezet - A hagyományos és infraszaunáink tisztítják a testet, enyhítik az izomfeszültséget és segítenek ellazulni. Szaunázás közben a meleg hatására a test izzadni kezd, ami segít eltávolítani a méreganyagokat és a felesleges folyadékot a szervezetből. Emellett a szauna és a gőzkabin nyugtató hatása segít csökkenteni a stresszt és a szorongást, rendszeres szauna szeánszaink pedig semmihez nem hasonlító, különleges élményt nyújtanak. 

Parkosított zöld környezetben található  kültéri medencéinknek köszönhetően nyugodt környezetben pihenhet, kiszakadva a mindennapi aggodalmak és kötelezettségek világából.

Minőségi idő a családdal és barátokkal - A gyógyfürdő látogatása nemcsak a megajándékozott egészségét támogatja, hanem lehetőséget ad a minőségi idő eltöltésére is. Kiváló alkalom arra, hogy kiszakadjon a mindennapi rutinból, és megerősítse a családi kapcsolatokat. A közös élmények és a pihentető pillanatok hozzájárulnak az összetartozás érzéséhez és az egész család jólétéhez.

Gyakori kérdések

 Meddig váltható be az utalvány? - A Bocskai Gyógyfürdő ajándékutalványa a vásárlástól számított 3 hónapig érvényes, hogy a megajándékozottnak biztosan legyen ideje élményre váltani az ajándékot.

 Mennyibe kerül? - A Bocskai Gyógyfürdőnek kétféle ajándékutalványa van: egy felnőtt és egy diák/nyugdíjas. Ön döntheti el, milyen árfekvésben kíván ajándékot vásárolni. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal a +36 52 219 555 telefonszámon.

 Hol kapható? - Ajándékutalványaink a fürdő pénztárában vásárolhatók meg, ahol munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére.

A gyógyfürdő ajándékkártya tökéletes választás apák napjára, hiszen hozzájárul édesapja fizikai és mentális egészségéhez. Az úszómedence, a konditerem, a gyógyvíz, a szauna, a gőzkabin és a zöld környezet mind-mind hozzájárulnak a test és a lélek megújulásához. Emellett a lehetőség, hogy családdal vagy barátokkal töltsön közös időt a gyógyfürdőben, különleges élményt és kapcsolódási lehetőséget nyújt. Ne habozzon, vásároljon gyógyfürdő ajándékkártyát  apák napjára, és támogassa édesapja egészségét és boldogságát!

 




Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz