Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

  • 3.png
  • 4.png
  • slide-940x270-1a.jpg
  • slide.png
  • slide1.png

Szülőként nem könnyű kilépni a gyerekekkel töltött mindennapi életből, és az első alkalom különösen nehéz lehet. De mégis megéri átlépni ezt a küszöböt. Kutatások bizonyítják, hogy azok a szülők, akik időt szánnak a gyerekek nélkül töltött, közös, minőségi időre a másik féllel, boldogabbak, erősebb köztük a kötelék. Ehhez pedig kiváló választás lehet egy testet-lelket feltöltő, stresszoldó gyógyfürdőzés, mely számos módon erősíti a párkapcsolatot. 

Relaxáció

A gyógyfürdőzés serkenti a test endorfin termelését, amelyek természetes boldogsághormonok. Az endorfinok felszabadulása pozitív hatással van a hangulatra, csökkenti a stresszt, segíthet visszaállítani a testi-lelki egyensúlyt.

Minőségi idő

A Bocskai felnőttbarát gyógyfürdője ideális helyszín arra, hogy a párok minőségi időt töltsenek együtt anélkül, hogy más kötelezettségeik közbeszólnának. Ez lehetőséget teremt az egymásra figyelésre, a beszélgetésre. 

Intimitás és romantika

A gyógyfürdőzés közben kialakuló intimitás és romantika segít erősíteni a párkapcsolatot. A meleg víz és a nyugodt környezet elősegíti az érzékek felerősödését. 

Közös élmények

Az együtt átélt élmények erősítik a köteléket a párok között. A gyógyfürdőzés során átélt kellemes pillanatok és élmények emlékei örökre velük maradnak, és erősítik az összetartozás érzését.  

Kommunikáció 

A nyugodt környezet lehetővé teszi a nyitottabb és őszintébb kommunikációt egymással. Ezáltal könnyebben megoszthatják egymással gondjaikat, vágyaikat és érzéseiket, ami javíthatja a  kapcsolatot. 

Jobb alvás

A gyógyfürdőzés javítja az alvás minőségét. A meleg víz lazítja az izmokat és csökkenteni a feszültséget.Ha kipihentebbek vagyunk az a párunkkal és a gyerekekkel való kapcsolatunkra is pozitívan hat. 

Az új élmények nemcsak a gyerekeknek járnak, hanem a szülőknek is. A kicsik nélkül kikapcsolódni egyáltalán nem önzőség! Sőt, erősíti a szülők közötti intimitást, az egymás iránt érzett köteléket, ami még harmonikusabb szülői viszonyt eredményezhet. Ebből pedig a gyerekek is profitálnak! 




Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz