Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

  • 3.png
  • 4.png
  • slide-940x270-1a.jpg
  • slide.png
  • slide1.png

Üdvözöljük!

Engedjék meg hogy bemutassuk városunk legbecsesebb kincsét a Bocskai Gyógyvizet és szolgáltatásainkat! Hívjuk Önöket, hogy ne csak a virtuális világban, hanem a valóságban is látogassanak el hozzánk, ismerjenek meg minket!

 

A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő dolgozói kellemes pihenést kívánnak!

 
 
2022. július 1-től érvényes áraink

Kedves Vendégeink! Július 1-től új, ám továbbra is verhetetlen árakkal, szeretettel várunk mindenkit! Hogy teljessé tegyük a felüdülést, a 6 év alatti gyerekek és a születésnaposok ingyen strandolhatnak! A szauna-, infraszauna- és gőzkabin használatáért nálunk továbbra sem kell fizetnie. A gyógyfürdő belépő a strand és az uszoda látogatására is érvényes, hétköznap 17 óra után pedig kedvezményes árú jeggyel várjuk! Városkártyával rendelkező vendégeink a többieknél olcsóbban fürdőzhetnek,  emellett számos pénztárca kímélő bérlet közül válogathat! Kellemes kikapcsolódást, önfeledt fürdőzést kívánunk!


A fedett uszoda 2022.06.03-tól (péntek) bezár és ezután a strandon lévő úszómedencében lesz lehetőségük úszni !


Kedves Vendégeink!
Szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a Kormány 77/2027. (III. 04.) Korm. rendelete alapján 2022.03.07-től megszűnik a maszkviselési kötelezettség a Bocskai Gyógyfürdőben és szálláshelyeinken!

Kedves Vendégeink! Kempingünk 2022.04.01-én újra megnyitott, így ettől a naptól a recepciót a Kemping épületében (zöld) találják majd meg.
Nyitvatartási idő: minden nap 8-18 óráig Várjuk kedves Vendégeinket!

Dear Guests!

From 01.04.2022, the reception for the guests will be again in the CAMPING building (GREEN)! We would like to inform you that the reception is open EVERY DAY from 8.00 to 18.00!

Thank you for the understanding!


Új üzemeltetővel ismét megnyitott a fedett termálfürdőben lévő büfé!

Kedves vendégeink !
Jelenleg védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a Bocskai Gyógyfürdőt. Szeretettel várjuk meglévő és új vendégeinket!

 
 
 

A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő házirendje

LINK
Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz