Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörmény

  • slide-940x270-1a.jpg
  • SLIDE3.jpg
  • slide4.jpg
  • slider-940x270-22.jpg

 

Üdvözöljük!

Engedjék meg hogy bemutassuk városunk legbecsesebb kincsét a Bocskai Gyógyvizet és szolgáltatásainkat! Hívjuk Önöket, hogy ne csak a virtuális világban, hanem a valóságban is látogassanak el hozzánk, ismerjenek meg minket!

 

A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő dolgozói kellemes pihenést kívánnak!

Mai naptól várja a kikapcsolódni vágyókat az új közösségi tér
Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Bocskai Strand-és Gyógyfürdő területén kialakított új közösségi helyszínen. Korcsoportok szerinti eszközök (homokozó, hinta, csúszda, drótkötélpálya) várják a gyermekeket, tűzrakóhelyek, fedett filagóriák a fiatalokat, családokat, közösségeket.
Wifi, mosdó, pelenkázó és vízvételi lehetőség biztosított. A kialakításnál gondoltunk a mozgáskorlátozottakra és a babakocsival érkezőkre is.
Nyári nyitvatartás: 9-22 óráig. Megközelíthető a Külső-Nánási utcai kapun keresztül, ahol parkolni is van lehetőség.

Érezzék jól magukat!

Kedves vendégeink !
Holnaptól 2021.07.03-tól (szombattól) Védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a Bocskai Gyógyfürdőt. Szeretettel várjuk meglévő és új vendégeinket!

 
 
 
 

 A Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman 2021. május 28-án, a Hajdúböszörményi Gyógyapartman pedig 2021. május 21-én nyit! Védettségi igazolvány (plasztikkártya) szükséges a szállás igénybevételéhez!

Köszönjük a megértést!


A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő házirendje

LINK


Kedves Vendégeink!

2020.10.16-tól a gyógyapartmanos szállóvendégek részére recepció ismét a FÜRDŐ épületében lesz! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a recepció MINDEN NAP 8-16:00 óra között van nyitva!

Köszönjük a megértést!

Dear Guests!

From 16.10.2020, the reception for the guests who reserved in the Spa rooms will be again in the SPA building (YELLOW)! We would like to inform you that in this period the reception is open EVERY DAY from 8.00 to 16.00!

Thank you for the understanding!


 

 
Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz