Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörmény

  • slide-940x270-1a.jpg
  • SLIDE3.jpg
  • slide4.jpg
  • slider-940x270-22.jpg

  

Igényeljen fürdőbelépő-támogatást!

Kedves Nyugdíjasok!

Az Erzsébet-program keretében – a 2012. július 6-án, az Országgyűlés által elfogadott, az Erzsébet-programról szóló törvény értelmében − szociális üdültetéssel és étkeztetéssel; ifjúsági és gyermekvédelmi programokban való részvétellel; külön törvény szerinti szociális és gyermekvédelmi támogatások Erzsébet-utalványban történő folyósításával kapcsolatos feladatok, illetve egyéb szociális célú feladatok ellátásához kapcsolódó szervezési és lebonyolítási teendők valósulnak meg.

Magyarország Kormánya célul tűzte ki, hogy kedvezményes üdülési, pihenési lehetőséget biztosít szociális üdülési rendszer keretében. Az Erzsébet-program a társadalmi szolidaritás és felelősségvállalás valódi, Európa-szerte is elismert, sikeres mintája, hiszen társadalmi összefogással – az Erzsébet-utalványok forgalmazásának pénzügyi eredményéből –, valamint költségvetési forrás bevonásával öt év alatt az elmúlt két évtized legnagyobb üdülési és táborozási programja jöhetett létre hazánkban.

Az Erzsébet-program kiemelt figyelmet fordít a gyermekekre, a nagycsaládosokra, a fogyatékossággal élőkre és a nyugdíjasokra. Az Erzsébet-táborokban anyaországi és külhoni gyermekek számára egyaránt biztosított a tartalmas pihenés lehetősége, míg a Napközi Erzsébet-táborok a szünidő tartalmas eltöltésére kínálnak megoldást.

Az Erzsébet-program keretében eddig több mint 600 000 ember, közülük több mint 300 000 gyermek jutott üdülési, pihenési lehetőséghez.

A pályázati kiírásra kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon keresztül lehet jelentkezni.

A pályázat részleteiről a www.erzsebetprogram.hu honlap Pályázatok oldalán tájékozódhat!

Továbbá az érdeklődők az alábbi elérhetőségeken kaphatnak felvilágosítást a pályázatról, ahol készséggel adnak tájékoztatást a pályázás menetéről, vagy nyújtanak segítséget szükség esetén a pályázásban is. A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat!

Telefon: 06 1 371 3242

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz