Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörmény

  • slide-940x270-1a.jpg
  • SLIDE3.jpg
  • slide4.jpg
  • slider-940x270-22.jpg

  

Welcome!

 

A Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet kihirdetéséről a tegnapi napon 15 órakor lépett hatályba. A Korm. rendelet 1. § -a szerint: ”A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdet ki.”

A rendelkezéssel összhangban a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében Hajdúböszörményben az olyan szolgáltatási központok tekintetében, melyek képesek több száz ember egyidejű befogadására, óvintézkedéseket vezettek be. A rendelkezésekre tekintettel holnapi naptól, azaz 2020. március 13. naptól a Bocskai Strand-, és Gyógyfürdőben üzemeltetett termálfürdő és az uszoda nem fogad látogatókat a következő időszakban, továbbá az előírt gyógyászati kezelések is átütemezésre kerülnek, melyek tekintetében az érintettek a gyógyászati recepción tudnak érdeklődni.
A rendelkezés visszavonásig érvényes.
Kérem és egyben köszönöm együttműködésüket!
Hajdúböszörmény, 2020. március 12.
Gulya Mátyás ügyvezető

 


Kedves Vendégeink!

 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hajdúböszörményi Castrum Termálkemping és Apartman + Gyógyapartman tekintettel a kialakult nemzetközi és országos járványügyi helyzetre, a vendégfogadást ideiglenesen felfüggeszti. Így a kempinget sem tudjuk kinyitni az eredetileg tervezett dátumon.
 Az elkövetkező időszakra vonatkozó foglalások szálláshelyeinken - a Kemping apartmanjaiban és a Gyógyapartmanokban - későbbi időpontra átfoglalhatók.
 Kérdés esetén ez idő alatt is állunk az Önök rendelkezésére az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen és a 06 20 959 1931 telefonszámon.
 Köszönjük a megértést és a türelmet!
 
Dear Guests!
 
We would like to inform you that we are unable to open the Castrum Thermalcamping and Apartments due to this recent situaition. The Thermalbath/Spa is closed as well because of the coronavirus until further notice.
 The existing reservations can be modified to later dates.If you have any questions, don't hesitate to contact us at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 Thank you for sour understanding and we hope that situation is solved soon.
 
Liebe Gäste!
 
Wir möchten Sie darüber informieren, dass wir das Castrum Thermalcamping und die Appartements aufgrund dieser Situation nicht öffnen können. Auch das Thermalbad/Spa ist wegen des Coronavirus bis auf weiteres geschlossen.
 Die bestehenden Reservierungen können zu einem späteren Zeitpunkt geändert werden.
Wenn Sie Fragen haben, können Sie uns unter This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kontaktieren.
 Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis und hoffen, dass die Situation bald gelöst wird.
 

 2020-as árlistánk az alábbi linken megtekinthető! Link

Kedves Vendégeink!

2019.11.01-től a gyógyapartmanos szállóvendégek részére recepció ismét a fürdő épületében lesz az emeleten! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a recepció ebben az időszakban 8-16 óra között van nyitva!

Köszönjük a megértést!

Dear Guests!

From 01.11.2019, the reception for the guests who reserved in the Spa rooms will be again in the Spa building (yellow)! We would like to inform you that in this period the reception is open from 8.00 to 16.00!

Thank you for the understanding!


 

 


 Kedves Vendégeink!

2019.07.18-tól úszás oktatás lesz felnőtteknek:

17-18 óra

18-19 óra

19-19:45 között

Érdeklődni: Zámbó Attilánál a 06202552558-as telefonszámon lehet


A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő házirendje

LINK

 
Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz