Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

  • 3.png
  • 4.png
  • slide-940x270-1a.jpg
  • slide.png
  • slide1.png

A tökéletes ajándékot megtalálni nem egyszerű feladat. Vagy azért, mert nem tudjuk, minek örülne a másik, vagy azért, mert nem akarunk olyan dolgot venni, ami már megvan neki. Mindannyian valami kreatív, személyre szóló ajándékot szeretnénk adni, miért ne adhatna egy lazító-gyógyító napot ajándékba, a Bocskai Gyógyfürdő ajándékutalványának formájában? Ezzel a megajándékozott nemcsak igazi élményt kap, de abban is segíti neki, hogy az új esztendőt egészségesebben kezdje. 

 Az ajándékutalvány vásárlásának és élmény ajándékozásának előnyei

Az élményekre tovább emlékezünk – Emlékszik rá, mit kapott tavaly karácsonykor? Ugye, nem is olyan könnyű felidézni? No és arra, hol érezte jól magát? Tanulmányok bizonyítják, hogy az élményekre tovább és jókedvvel emlékezünk vissza, míg a tárgyi emlékekhez fűzött érzések elhalványulnak.

 Sokkal jobban várjuk – Ha előre tudjuk, hogy kellemes élmény vár ránk, már akkor tele vagyunk pozitív érzésekkel, mikor még át sem éltük.

Egy élmény többet ér – Sokkal nagyobb eszmei értéke van élményt ajándékozni, mint egy tárgyat.

Az élmény kapcsolat építő – Míg a tárgyi ajándékokat általában egyedül használjuk, az élményeken rendszerint másokkal közösen osztozunk, ami tovább fokozza az élményhez kapcsolódó pozitív érzéseket.

Mivel dobja fel?

- Csomagolja több dobozba, így nem lesz egyértelmű, hogy utalványról van szó.

- Ajándékozza a Bocskai Gyógyfürdő logójával ellátott törölköző mellé! Így még teljesebbé teheti az élményt. 

- Írjon hozzá egy kedves levelet!

- Csináljanak közös programot belőle! Kísérje el Ön is a megajándékozottat gyógyfürdőnkbe, és töltődjenek fel együtt!

Gyakori kérdések

 Meddig váltható be az utalvány? - A Bocskai Gyógyfürdő ajándékutalványa a vásárlástól számított 3 hónapig érvényes, hogy a megajándékozottnak biztosan legyen ideje élményre váltani az ajándékot.

 Mennyibe kerül? - A Bocskai Gyógyfürdőnek kétféle ajándékutalványa van: egy felnőtt és egy diák/nyugdíjas. Ön döntheti el, milyen árfekvésben kíván ajándékot vásárolni. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal a 06 52 219 555 telefonszámon.

 Hol kapható? - Ajándékutalványaink a fürdő pénztárában vásárolhatók meg, ahol munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére.

 

 

 




Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz