A strand pénztárunk 2021.09.01-én beköltözik a fedett gyógyfürdő épületébe.
Strandunk továbbra is üzemel a gyerek medence kivételével.
 
 

A Bocskai Strand-és Gyógyfürdőben hétfőn kezdődik az öltözők felújítása

Tájékoztatjuk a fürdő szolgáltatásait igénybe vevőket, hogy hétfőn, azaz augusztus 16-án - egy nyertes ROHU-s pályázatnak köszönhetően - megkezdődik a fedett gyógyfürdő öltözőinek felújítása, komfortosabbá alakítása, ezért a belső termálmedencéket igénybe vevők az úszómedencéhez tartozó öltözőket tudják használni.

Bízva abban, hogy hamarosan egy korszerű öltöző előnyeit élvezhetjük, kérjük a felújítás alatt a vendégek megértését és türelmét.


Mai naptól várja a kikapcsolódni vágyókat az új közösségi tér
Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Bocskai Strand-és Gyógyfürdő területén kialakított új közösségi helyszínen. Korcsoportok szerinti eszközök (homokozó, hinta, csúszda, drótkötélpálya) várják a gyermekeket, tűzrakóhelyek, fedett filagóriák a fiatalokat, családokat, közösségeket.
Wifi, mosdó, pelenkázó és vízvételi lehetőség biztosított. A kialakításnál gondoltunk a mozgáskorlátozottakra és a babakocsival érkezőkre is.
Nyári nyitvatartás: 9-22 óráig. Megközelíthető a Külső-Nánási utcai kapun keresztül, ahol parkolni is van lehetőség.

Érezzék jól magukat!

Kedves vendégeink !
Holnaptól 2021.07.03-tól (szombattól) Védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a Bocskai Gyógyfürdőt. Szeretettel várjuk meglévő és új vendégeinket!

 A Hajdúböszörményi Termálkempingben és a Gyógyapartmanban is várjuk kedves Vendégeinket!

Foglalás: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! vagy +36 20 959 1931


A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő házirendje

LINK


Kedves Vendégeink!

2020.10.16-tól a gyógyapartmanos szállóvendégek részére recepció ismét a FÜRDŐ épületében lesz! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a recepció MINDEN NAP 8-16:00 óra között van nyitva!

Köszönjük a megértést!

Dear Guests!

From 16.10.2020, the reception for the guests who reserved in the Spa rooms will be again in the SPA building (YELLOW)! We would like to inform you that in this period the reception is open EVERY DAY from 8.00 to 16.00!

Thank you for the understanding!