Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

  • 3.png
  • 4.png
  • slide-940x270-1a.jpg
  • slide.png
  • slide1.png

Feltöltődés, kikapcsolódás, énidő. Olyan dolgok, amelyekre mindannyiunknak szüksége van a napi rohanás, a munkahelyi követelményeknek való megfelelés és a házimunka ördögi körének stresszes hétköznapjai után. A Bocskai Strand- és Gyógyfürdőben valamint Termálkempingünkben rengeteg mód kínálkozik a testet és a lelket új életre keltő feltöltődésnek. Lássuk, miért érdemes ellátogatni hozzánk.

 

Kisvárosi nyugalom az ország negyedik legnagyobb városában

A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő Hajdúböszörményben található, mely bár területe alapján ország negyedik legnagyobb települése, mégis nyugodt,csendes és idilli kisvárosias hangulattal várja az ide látogatókat. Itt jóleső érzés kiülni egy jó könyvvel a nyugágyba, elmerülni a gyógyvízben, vagy a város parkjaiban sétálni és a hajdúság gasztronómiai ínyencségeit élvezni.Fekvése lehetővé teszi, hogy az ország bármely részéről néhány óra alatt eljusson ide. Budapest 220 km-re van, Miskolcról is csupán egy óra az út, s ha az itt töltött vakáció alatt pezsgő kulturális programra vágyik, a mindössze 25 km távolságra található Debrecen megannyi aktív programmal csábítja vendégeinket.

A természet lágy ölén

A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő valamint Termálkemping a város zöldövezetében található, ahol garantált a kristálytiszta, virágillatú levegő és az állandó madárcsicsergés. A vendégek sátorral, lakóautóval és lakóbusszal is érkezhetnek, vagy választhatják apartmanjainkat is. A szálláshoz korlátlan fürdőbelépőt biztosítunk. A kempingben bérelhető kerékpárral pedig mindössze 45 perc alatt érhető el a Kaján-sziki horgásztó, így garantált a természetben történő teljes stresszlevezetés, kikapcsolódás.

A test és lélek összhangja

A családdal, barátokkal töltött minőségi időt és gondtalan nyaralást biztosítja, hogy nálunk bárki megtalálja a számára legkedvesebb, testet-lelket feltöltő tevékenységet. Pihenhet és lazulhat medencéinkben, de választhatja infra és finn szaunánkat, gőzkamránkat is. A szaunázás remek alkalmat kínál arra, hogy a szervezetben felgyülemlett méreganyagoktól megszabaduljunk. Már önmagában az izzadás során is távoznak káros anyagok a testünkből, de a még erőteljesebb hatás érdekében már előtte érdemes odafigyelni a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásra. Egyedi hangulatú, aromaterápiás szauna szeánszaink  semmihez sem hasonlítható, különleges élményt nyújtanak! 

A  szaunázásnak és a gyógyvíznek köszönhetően a bőr is szebb lesz, amitől a közérzet is javul. Így néhány pihentető nap után a hétköznapi akadályokat is könnyebben vesszük. Aki az aktív kikapcsolódást kedveli, az edzőteremben vezetheti le a feszültséget.  A   könnyebb mozgás kedvelőit pingpongasztallal és csocsóval várjuk, a versengő kedvűeknek pedig strandfoci és röplabda bajnokságunkat ajánljuk. 

Gyógyító víz

Fedett gyógyfürdőnk mintegy 1000 m2-en várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. A különböző élményelemekkel ellátott termálmedencék mellett a feszített víztükrű sportmedence az úszás szabad világát, a gyermekmedencék a legkisebbeknek az önfeledt játék lehetőségét kínálják. A medencékben elhelyezett fúvókák a test minden pontját masszírozzák, míg a nyakzuhanyon nagy intenzitással kiömlő víz erős masszírozása révén a feszült izmok ellazulnak, a váll- és nyakfájás csökken. Kültéri gyógymedencénkből pedig egyedülálló élmény a csillagfényes égboltot szemlélni, vagy a hajnali párában való felfrissülés. 

A Bocskai gyógyvíz jodidos, bromidos, hidrogén-karbonátos összetétele kiválóan alkalmas reumatikus kopásos, ízületi betegségek, nőgyógyászati megbetegedések és pajzsmirigy problémák kezelésére. A gyorsabb gyógyulás érdekében mozgásszervi betegségek esetén különösen javasolt a termálvízben való fürdőzés, de sportolás utáni izomlazításhoz is kellemes és hatásos.

Nekünk fontos az egészsége!

Kösse össze a pihenést és wellnesst az orvosi állapotfelméréssel és a megelőzéssel. Gyógyászati központunk állapotfelméréssel és számtalan személyre szabott kezeléssel segíti a gyógyulást és a betegség megelőzést. A gyógyvizes kádfürdő, a víz alatti sugármasszázs, ultrahang kezelés,  vagy a víz alatti torna, akárcsak a masszázs vagy iszappakolás mind az Ön testi-lelki egészségét szolgálja!

A gyógyvíz számos pozitív hatással rendelkezik, testileg és lelkileg is igazi feltöltődést jelent az egész szervezet számára. A masszázs nemcsak a test görcseit, de a lelki feszültséget is oldja! Ha nehéz időszakon megy keresztül, kényeztesse magát rendszeres fürdőlátogatással, hogy könnyítsen az Önt érő stresszen! 

Tudta? Műtétet követően akár már néhány fürdőzés után is javul a beteg állapota, csökkennek panaszai. A termálvíz az alvásproblémákon is bizonyítottan segít, hiszen relaxál, növeli a testünk hőmérsékletét, és ezáltal hatékonyan ellazítja az izmainkat. Egy pihentető fürdőzés után senkit sem kell álomba ringatni.

Kedvezmények, csomagajanálatok

A Bocskai Strand- és Gyógyfürdőben tett látogatás igazi feltöltődés a testnek és a léleknek is egyaránt, ráadásul megfizethető, kedvező áron! Kedvezményes csomagajánlatainkat, akcióinkat keresse honlapunkon, vagy lepje meg ajándékutalványunkkal szerettét! Bármilyen egyéni igényt igyekszünk kielégíteni, hogy olyan barátságos, családias légkört biztosítsunk, ahova érdemes visszatérni! 




Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz